Cautare

2910 de rezultate pentru "biroul vamal portile de fier" (4.42 secunde)
Mircea Aionesei, director la grupul de firme Omicron, si Gheorghe Odae, patronul societatii Tanamuro Impex, sint noile propuneri ale PNL pentru ocuparea functiei de prefect.
Fondatorul actualului PSD, Ion Iliescu, nu se va mai implica in activitatea curenta de partid, dupa zeci de ani de activitate politica la nivel inalt, fiind influentat, se pare, de recenta infrangere suferita in fata lui Mircea Geoana.
Biroul Permanent al Camerei ar fi trebuit sa discute ieri-dimineata cererea refacuta si semnata de procurorul general privind perchezitionarea imobilelor din Strada Zambaccian si din comuna Cornu apartinand lui Adrian Nastase, presedintele Camerei Deputatilor.
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a reafirmat ieri ca, in urma solicitarii de perchezitionare a caselor sale, retrimisa miercuri de Monica Macovei exact in forma respinsa lunea trecuta, traseul procedural va fi acelasi, adica cererea va fi analizata in Biroul Permanent.
David Clarke (foto), unul dintre principalii artizani ai acestei operatii, a anuntat publicarea celei de a zecea si ultime transe, acoperind perioada din 2007 pana in 30 noiembrie 2009, cand Ministerul Apararii a decis sa inchida biroul sau OZN si "linia fierbinte" de raportare OZN.
Subprefectul destituit Ionel Ciobotea trebuie sa elibereze biroul pe care il ocupa in Prefectura Dolj pana la sfarsitul acestei saptamani. Desi perioada de preaviz de 30 de zile se incheie pe 14 octombrie, Ciobotea nu pare prea convins ca trebuie sa paraseasca postul.
Partidul Liberal Democrat are parte, la Constanta, de cele mai "adanci" sentimente de "pretuire".
Rezultatele slabe inregistrate de Partidul Democrat- Liberal la alegerile locale din Constanta au dus la cele mai dure masuri luate vreodata in istoria acestei formatiuni.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a indemnat luni, in Biroul Permanent National, la "atentie" in stabilirea candidatilor partidului in colegiile uninominale pentru alegerile parlamentare, afirmand ca printre candidati nu trebuie sa se regaseasca doar "patroni".
Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PD-L Constanta s-a intrunit ieri intr-o sedinta care a urmarit, printre altele, sa elucideze si "marele mister" al conducerii municipale de partid.
Candidatura indepedentului Gheorghe Radulescu, pentru functia de deputat in Colegiul uninominal nr. 14 din Capitala, a fost acceptata de Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti, in urma deciziei Curtii de Apel Bucuresti, conform procesului verbal publicat, luni, pe site-ul institutiei.
Primul incident inregistrat ieri la nivel national s-a petrecut in Dolj, unde un re-prezentant al aliantei electorale Becali-Vadim a votat de doua ori. Un membru al Biroului Electoral de la Sectia de votare nr. ... 34 din Craiovita Noua, a votat de doua ori.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Dolj a anuntat ca duminica, in jurul orei 17.00, politistii au fost sesizati ca in comuna Scaesti - sat Valea lui Patru, in apropierea sectiei de votare, au oprit trei autoturisme ai caror pasageri erau suspectati de turism electoral.
De doua saptamani, primaria nu mai are sediu, iar edilul-sef are biroul in aer liber. Vechea cladire a Primariei Toplet a fost revendicata de un roman stabilit in Germania, caruia instanta i-a dat castig de cauza. "Inca de anul trecut stiam ca riscam sa ramanem fara sediu.
Revocarea din functia de presedinte al Senatului poate fi propusa insa si de jumatate plus unu din numarul total al senatorilor.
La intrarea in sala, mai multi primari au declarat ca il sustin pe Geoana, insa la final acestia si-au schimbat opinia, fiind convinsi de liderul Ion Prioteasa sa se supuna liniei de partid.
La intrarea in sala, mai multi primari au declarat ca il sustin pe Geoana, insa la final acestia si-au schimbat opinia, fiind convinsi de liderul Ion Prioteasa sa se supuna liniei de partid.
La intrarea in sala, mai multi primari au declarat ca il sustin pe Geoana, insa la final acestia si-au schimbat opinia, fiind convinsi de liderul Ion Prioteasa sa se supuna liniei de partid.
Daca vreti sa aflati ce averi si ce interese au candidatii la alegerile locale din Dolj de peste doua saptamani, renuntati.
Declaratiile domnului senator Ioan Chelaru, vicepresedinte al Senatului Romaniei, la finalul sedintei Biroului Permanent al Senatului de marti, 15 septembrie a.c.
google-analytics.com